Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd. Şti.
cart9 3 Sepetim
3 Hesabım
İletişim
4 Bilgi

Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti. olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, işbu Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Dreamfood.com.tr çerez politikası İşbu Politika’nın ayrılmaz parçasıdır. İşbu Politika’nın amacı, Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti. tarafından işletilmekte olan https://Dreamfood.com.tr/ internet sitesi ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “Platform” olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında Platform üyeleri/ziyaretçileri/kullanıcıları (hepsi birlikte “Veri Sahibi” olarak anılacaktır) tarafından Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) ile paylaşılan veya Dreamfood.com.tr( Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) ’nın, Veri Sahibi’nin Platform’u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Hangi Veriler İşlenmektedir? Aşağıda Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) tarafından işlenen ve Kanun uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Politika kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında “kişisel veri” ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır: • Kimlik Bilgisi • İletişim Bilgisi • Kullanıcı Bilgisi • Kullanıcı İşlem Bilgisi • İşlem Güvenliği Bilgisi • Finansal Bilgi • Pazarlama Bilgisi • Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi • Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ninde yer alan diğer tüm veriler. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

Kişisel Veri İşleme Amaçları Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) , Veri Sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, üyelik kaydı ve hesabının oluşturulması ve buna ilişkin kayıtların tutulması, Veri Sahibi’nin Platform üzerinden sağlanan hizmetlerden faydalandırılması sistem hatalarının tespit edilerek performans takibinin yapılması ve Platform’un işleyişinin iyileştirilmesi, bakım ve destek hizmetleri ile yedekleme hizmetlerinin sunulması amaçları dahil olmak üzere Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ile bu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) ’nın ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla işlenebilecektir.

Veri Sahiplerinin Açık Rızası Doğrultusunda İşlenecek Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları Veri Sahibi’nin açık rızası kapsamında, Dreamfood.com.tr (Dream Food Yemek Gıda Tem. Nak. ve Tic. Ltd.Şti.) Veri Sahipleri’nin Platform üzerindeki hareketlerini takip ederek kullanıcı deneyiminin artırılması, istatistik oluşturulması, profilleme yapılması, doğrudan pazarlama ve yeniden pazarlama, Veri Sahibi’ne özel promosyon önerilerinin oluşturulması ve Veri Sahibi’ne iletilmesi ve bu kapsamda elde edilen verilerin her türlü reklam ve materyal içeriğinde kullanılması amacıyla veri işleyebilecek ve aşağıda anılan taraflarla bu verileri paylaşabilecektir.

Alışveriş Sepetim

Sepetiniz boş

3

Ara

Buradan ürünlerimizi kolayca arayabilirsiniz.

Hesabınız

Üye değil misiniz?
Hemen Kayıt Ol
4